Академія спорту СВЯТКУЄ ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ!

23 листопада, особливий день для нашого клубу! 

Збудований наприкінці 80-х років, тоді ще спортивний комплекс "ПРЕСМАШ" був центром спортивного дозвілля нашого району. Переживший перебудову, народження незалежної України, він знову боровся за життя на початку 2000-х. Близько до 2007 року, "ПРЕСМАШ" припинив своє функціонування та фізичне існування. В період з 2009 по 2011 рік, силами та бажанням функціонерів регбійного клубу КРЕДО-1963, Олега та Віталія Етнаровича, Артема та Сергія Моцмана, була проведена повна реконструкція комплексу! Завдяки сучасним технічним рішенням та любові що було вкладено спонсорами проекту, "АКАДЕМІЯ СПОРТУ" почала свою новітню історію 23 листопада 2011 року! Рівно 12 років тому, тренери, технічний персонал та адміністрація оновленого багатофункціонального комплексу, підняла найвищу планку у навчанні всіх бажаючих займатися своїм здоров'ям та спортом!

Вітаємо Вас, наші любі відвідувачі з нашим СВЯТОМ! Ви справді є для нас другою сім'єю, саме тому впродовж 12 років ми пліч-о-пліч долаємо наші ТРУДНОЩІ та радіємо спільним ПЕРЕМОГАМ!

Святкові знижки на ГРУПОВИЙ ФІТНЕС та БАННИЙ КОМПЛЕКС,  діють з 23 по 30 листопада включно! Не втрачайте можливість відвідати улюблений напрямок зі знижкою 20%. 

З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

Слава Україні!

З любов'ю та повагою, колектив Академії спорту!