Шановні відвідувачі та гості Академії спорту! 

Безмежно раді вийти на зв'язок з вами майже через три тижні мовчання!

Зараз вся наша країна перебуває у стані тривоги, страху та невизначеності.  Ми бачимо якої руйнації окупаційна російська армія завдає по містах Маріуполь, Чернігів, Харків, Суми, Буча, Гостомель, Ірпінь... Список, на жаль, можна продовжувати... Завдяки нашим безстрашним воїнам ЗСУ, теробороні, іншим спецслужбовцям Одеса та Одеська область наразі знаходиться у більш-менш спокійному стані, життя продовжується, але безумовно з великими корективами.

Ми, як соціально відповідальна організація, прагнемо допомогти нашій державі здолати ворога в найкоротший термін! В нинішній ситуації, одним із найбільш дієвих способів є фінансова участь у вигляді сплати податків, комунальних послуг, сервісних зборів. Як би не було складно, але підприємства, котрі мають можливість працювати, повинні робити це, забезпечуючи державу та своїх працівників фінансовими надходженнями, бо це є невід'ємною частиною макрофінансової стабілізації економіки України!

Тому ми вирішили з понеділка, 21 березня, відкрити свої двері для Вас! 

Зважаючи на складну ситуацію із забезпеченням та сервісним обслуговуванням майже всіх технічних вузлів нашого комплексу, наразі ми не в змозі, повноцінно працювати у штатному режимі.  Так, наприклад, басейн знаходиться у законсервованому стані, немає можливості повного опалення приміщень (опалюються тільки тренажерний та інші спортивні зали), температура у душових нижче звичайного рівня, та становить 30-32 градуси за Цельсієм. 

Абонементи всіх напрямків повністю ЗАМОРОЖЕНІ на час дії військового стану, завчасно внесена оплата за них не може бути повернута чи перерахована, згідно з чинним законодавством, а саме статей 14 та 14-1 Закону України "Про торгово-промислові палати в Україні". Лист ТПУ №2024/02.0-7.1 від 29.02.2022 року, дія форс-мажорних обставин  у зв'язку із вчиненням військової агресії РФ.

Наразі ми можемо запропонувати відвідування ТРЕНАЖЕРНОГО ЗАЛУ, МАСАЖУ та ДИТЯЧИХ СЕКЦІЙ - ЛФК, сухе плавання, карате, футбол. Оплата на період дії військового стану ВИКЛЮЧНО ЗА РАЗОВІ ВІДВІДУВАННЯ. Ще раз звертаємо Вашу увагу, що це стосується всіх клієнтів - і тих, у кого ще залишилися активні абонементи, і тих відвідувачів, дія абонементів яких вже закінчилася. 

Зараз діють наступні ціни:

- відвідування тренажерного залу - 50 грн/заняття  (було 150 грн)

- персональне заняття - 250 гривень/заняття (було 300 грн + абонемент)

- відвідування дитячих секцій (окрім футболу) - 50 грн/година (було від 200 до 300 грн)  

- масаж - згідно з прайсом без змін

Ми також не могли не подбати про вашу безпеку! На території комплексу обладнаний підвал-сховище, доступ до якого майже з будь-якої точки комплексу становить від 7 до 15 секунд, нанесені вказівники. 

Отже, любі друзі! Чекаємо на вас з понеділка, 21 березня, за наступним графіком:

- понеділок, середа, п'ятниця з 9:00 до 18:00,

- субота з 9:00 до 15:00.

Актуальні корпоративні телефони 0983771204 та 0487053388 до 21 БЕРЕЗНЯ не працюють, тому просимо тримати зв'язок  через месенджери соціальних мереж - FACEBOOK (додаток Меssenger) та INSTAGRAM (додаток DIRECT). Також просимо дати зворотній зв'язок, чи було би вам зручно отримувати інформацію через відкриту групу у месенджері TELEGRAM/VIBER.

Графік роботи УСІХ ДИТЯЧИХ ГРУП та МАСАЖУ, просимо заздалегідь з'ясовувати у своїх тренерів!  Якщо зв'язок з тренером відсутній, пишіть менеджерам у наведені вище месенджери. 

Дякуємо, що ви з нами!!! Разом до перемоги!!!